Bivša Trampova saradnica objavila kompromitujući snimak

Bivša saradnica predsednika SAD Donalda Trampa Omarosa Manigo Njumen objavila je snimak za koji tvrdi da je Tramp želeo da je ućutka nakon što je otpuštena.

Izvor: B92

Četvrtak, 16.08.2018.

21:00

Bivša Trampova saradnica objavila kompromitujući snimak
Foto: GettyImages/Michael Reynolds

Snimak je pušten na televiziji MSNBC i na njemu se navodno čuje Trampova snaja Lara kako Njumanovoj nudi posao plaćen 15.000 dolara mesečno, prenosi AP.

Taj posao, sudeći po snimku, podrazumevao bi da Njumanove samo priča pozitivne stvari o Trampu.

Snimak, kako navodi AP, takođe ukazuje da je Njumanova imala kompromitujuće informacije o Trampu.

"Zvuči kao da, očigledno, ima nekih stvari koje imaš u džepu i mogla bi da izvučeš. Jasno je, da ako se pridružiš kampanji, ne možemo da imamo...moraćemo", rekla je Lara Tramp kada je Njumanova prekinula rekavši "O, bože".

Lara Tramp nastavlja rečima "sve i svi pozitivno, jel da?" Ovo je jedan od snimaka kojima Njumanova podržava svoje tvrdnje o Trampu, koje je iznela u novoj knjizi "Van kontrole".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: