Nova turistička signalizacija na ćirilici u Herceg Novom

Početkom sedmice u Herceg Novom počela je zamena i postavljanje novih tabli turističke signalizacije, koje će biti ispisane ćirilicom i engleskim jezikom.

Izvor: B92

Četvrtak, 16.08.2018.

00:15

Nova turistička signalizacija na ćirilici u Herceg Novom
Foto: Thinkstock

To javlja portal "Vijesti".

Projektno rešenje je izradila Agencija za izgradnju i razvoj Herceg Novog, a predviđa postavljanje turističke signalizacije na značajnim ulaznim pravcima u grad, kao i na mestima pogodnim za pružanje informacija o turističkim lokacijama, saopšteno je iz lokalne uprave.

Kako navodi direktor Agencije za izgradnju i razvoj grada Boro Lučić, ovaj projekat izvodiće se u dve faze.
U prvoj fazi biće postavljena 441 tabla, od Sutorine do Kružnog toka u Meljinama i na Luštici, a završetak prve faze predviđa se u toku ove sedmice.
U drugoj fazi biće postavljene table od Meljina do Kamenara, i u zaleđu Herceg Novog. U ovoj fazi biće postavljena 281 tabla, a vrednost radova iznosi 24.470 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: