Javila se i Gojkovićeva: Podrška Vučiću

Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković najoštrije je osudila napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Izvor: B92

Četvrtak, 16.08.2018.

14:19

Javila se i Gojkovićeva: Podrška Vučiću
Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

On je, kako ona kaže, prvi predsednik Srbije koji je izašao pred našu i međunarodnu javnost sa predlogom kako rešiti problem odnosa Beograda i Prištine.

"Do sada je politički manir bio staviti glavu u pesak i praviti se da se ništa oko nas ne dešava. Srbija sada konačno ima odgovornog predsednika, državnika, koji je predložio održivo rešenje važno za budućnost naše zemlje i naroda", rekla je predsednica parlamenta.

Kako kaže, na jednoj strani je on koji ne sklanja glavu od problema, rešava ga koliko god da je težak.

"I ja sam na njegovoj strani, jer se ne plašim mira i dobrih komšijskih odnosa u budućnosti. Bojim se njegovih kritičara koji su bezidejni, ali glasni i koji bi da ratuju, ali da ne ginu oni, koji bi da takozvanoj drzavi Kosovo daju sve, a da Srbi nemaju ništa", poručuje Gojkovićeva.

Vučić je kao predsednik države predložio razgraničenje, a njegovi protivnici koji su odbili unutrašnji dijalog, jer nemaju svoj predlog, danas su se ujedinili sa svih strana i boja, dodala je ona, a navodi se u saopštenju.

"Zato oni nisu ozbiljni političari, već politikanti, a predsednik Srbije je političar koji ima svoj stav i koji predlaže dobro rešenje za sadašnju i buduću Srbiju i zaslužuje našu podršku. Moju ima, kao i velike većine poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srbije", zaključila je Gojkovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: