Javio se i GO beogradskog SNS: Puna podrška Vučiću

Gradski odbor SNS Beograda, sa svih 17 opštinskih odbora, pružio je punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Izvor: B92

Četvrtak, 16.08.2018.

10:23

Javio se i GO beogradskog SNS: Puna podrška Vučiću

Kako se navodi, podrška je pružena u nastavku pregovora i rešavanju pitanja južne srpske pokrajine.

"Onima koji jedino znaju da kritikuju, pozivaju na nasilje, puč i krvoproliće poručujemo da ni Srbija, ni Aleksandar Vučić neće ustuknuti pred njihovim napadima, već da će svuda i na svakom mestu štititi interese srpskog naroda" navedeno je u saopštenju Gradskog odbora beograda SNS.

Podršku Vučiću uputili su odbori: Barajevo, Voždovac, Vračar, Grocka, Zvezdara, Zemun, Lazarevac, Mladenovac, Novi Beograd, Obrenovac, Palilula, Rakovica, Savski venac, Sopot, Stari grad, Surčin i Čukarica, precizirano je.

"Podli potezi Đilasa, Jeremića, Obradovića i njima sličnima, koji se ogledaju u mržnji i kritici bez jednog konstruktivnog predloga imaju za cilju destabilizaciju Srbije, urušavanje međunarodnog ugleda, ali i izazivanje straha i panike kod građana i jasan su pokazatelj njihove političke nezrelosti i bezobzirnosti" ocenili su naprednjaci Beograda.

Kako kažu uprkos napadima "članova Saveza za pljačku Srbije i onih ljudi koji su je opustošili, koji su od Srbije i njenih građana samo otimali, prodali je i brinuli samo o vlastitom interesu" neće odustati od borbe za jaku Srbiju, interes Srbije i srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, a u toj i takvoj borbi Aleksandar Vučić ima jasnu i apsolutnu podršku pre svega građana Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: