Objavljen dramatičan snimak spasavanja kod srušenog mosta

Italijanski vatrogasci su objavili dramatičan snimak spasavanja jedne osobe iz smrskanog automobila posle kolapsa mosta u Đenovi.

Izvor: B92

Sreda, 15.08.2018.

15:50

Objavljen dramatičan snimak spasavanja kod srušenog mosta
Tanjug/Luca Zennaro/ANSA via AP

Broj poginulih u rušenju nadvožnjaka se popeo na 39.

Nadvožnjak se iznenada juče, tokom snažnog nevremena, urušio usled čega su desetine vozila propale kroz pukotine, 50 metara ispod nivoa puta.

Italijanski ministar za saobraćaj Danilo Tonineli, koji je posetio mesto nesreće, rekao je da će operator mosta, Autostrade, morati da učestvuje u troškovima rekonstrukcije, kao i da će platiti visoku kaznu.

Iz Autostrade poručuju da su, pre katastrofe, sproveli sve kontrole na strukturi mosta, "oslanjajući se na kompanije i institucije koji su svetski lideri u testiranju i inspekciji".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: