Noć u Beogradu: Dva udesa, povređeno dvoje

U Beogradu su se dogodile dve saobraćajne nezgode u kojima su povređena dva muškarca, rekao je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Mirko Lutovac.

Izvor: B92

Sreda, 15.08.2018.

07:46

Noć u Beogradu: Dva udesa, povređeno dvoje
screenshot

Prva nezgoda dogodila se u 22.44 u ulici Kneza Miloša, a povređen je motociklista starosti oko 22 godine koji je nakon zbrinjavanja na licu mesta, prevezen u Urgentni centar.

Drugi udes dogodio se u Višnjičkoj ulici, a momak starosti oko 22 godine koji je povređen je primio lekarsku pomoć na licu mesta, ali je odbio dalji transport, kazao je Lutovac.

Prema njegovim rečima, za pomoć su se najviše javljali astmatičari kojima je nevreme tokom noći u Beogradu veoma teško palo.

Hitna pomoć je noćas zabeležila 110 intervencija od kojih 16 na javnom mestu, a juče tokom dana 151 od kojih 49 na javnom mestu, rekao je Lutovac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: