Javio se i Bečić: Podrška Vučiću

Funkcioner SNS Igor Bečić izrazio je svoju podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u vezi sa rešavanjem kosovskog pitanja.

Izvor: Tanjug

Sreda, 15.08.2018.

18:21

Javio se i Bečić: Podrška Vučiću
screenshot

On je poručio da svi koji žele dobro svom narodu treba da podrže predsednika.

Bečić je naveo da se Srbija nalazi u istorijski važnom trenutku budući da problem Kosova traje duže od jednog veka, te da "nemamo pravo da budemo nejedinstveni".

Dodao je da je predsednik Vučić pokazao izuzetnu hrabrost, preuzeo odgovornost i da pokušava u teškim pregovorima da iznađe rešenje koje je dobro za Srbiju i za građane u južnoj pokrajini

"Njegova odlučnost za pronalazak rešenja koje će dati stabilnost ovom regionu i prosperitet Srbije i bolji život njenim građanima ogleda se u svakoj njegovoj misli i postupku. Mi svi iz SNS-a moramo čvrsto da stanemo iza svakog njegovog predloga, jer on želi najbolje za građane Srbije", rekao je Bečić.

Kako kaže, "poltroni pojedinih stranih ambasada", a koji u teškom momentu za Srbiju najžešće napadaju predsednika, ne žele dobro Srbiji i njenim građanima.

"To su oni koji su se u prošlosti radovali siromašenju i rasparčavanju Srbije, poput Jeremića, Đilasa, Obradovića, Jankovića i koji u sadejstvu sa Kandićkom i Sonjom Biserko pune svoje džepove i ne žele dobro građanima Srbije i Srbiji", zaključio je Bečić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: