Tokom dana sunčano, uveče moguće padavine

U Srbiji će tokom dana biti sunčano i toplo, a uveče i tokom noći na severu i zapadu se očekuje naoblačenje s kišom, pljuskovima, grmljavinom i jakim vetrom.

Izvor: Beta

Utorak, 14.08.2018.

01:00

Tokom dana sunčano, uveče moguće padavine
Getty Images

To je saopštio Republički hidrometeorološki zavod.

Jutarnja temperatura biće od 14 do 23 stepena, a najviša od 31 do 34 stepena Celzijusa.

I u Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo, a tokom noći naoblačenje s kišom, pljuskovima, grmljavinom i pojačanim vetrom. Jutarnja temperatura biće oko 23 stepena, a najviša oko 34.

Prema prognozi vremena za narednih sedam dana, u Srbiji će do petka biti promenljivo oblačno, malo svežije, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom, češćim u sredu, a zatim, pretežno sunčano, s lokalnim kratkotrajnim pljuskovima s grmljavinom, uglavnom u centralnim i južnim krajevima.

Usled očekivane biometeorološke situacije oprez se savetuje astmatičarima i srčanim bolesnicima. Meteoropatske reakcije moguće su u vidu pada radne sposobnosti, poremećaja sna i glavobolјe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: