"Tompson svesno čini veliku štetu Hrvatskoj"

Evropski parlamentarac i počasni predsednik IDS Ivan Jakovčić izjavio je da Marko Perković Tompson "svesno i namerno" čini veliku štetu Hrvatskoj.

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.08.2018.

12:08

Screenshot

Kako je naveo, Tompson veličanjem ustaštva ubija veru u dobro.

"Jadno je da zarađuje lovu na mladima. Pre ili posle, i on će se suočiti sa sudbinom koja će ga prokazati kao čoveka koji, veličajući nacizam, fašizam i ustaštvo, ubija veru u dobro", rekao je Jakovčić u subotnjem intervjuu za zagrebački Večernji list.

Upitan da komentariše Tompsonove nastupe, kroz koje su ovog leta strani mediji ne baš u sjajnom svetlu predstavili Hrvatsku, Jakovčić kaže da je potpuno nehrišćanski zarađivati na zlu.

"Takav tip čoveka je jad i beda za mene. Iskorišćavati zlo da bi zarađivao potpuno je nehrišćanski i nadam se da će se njemu to vratiti kao bumerang. Kao i svim nacistima", rekao je Jakovčić u, inače, opširnom intervjuu za Večernji.

Inače, strani mediji su konstatovani da su prisustvom Tompsona na dočeku hrvatske reprezentacije sa Svetskkog prvenstva u fudbalu u Moskvi, svetski vicešampioni sebi zadali autogol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: