Policajac i dalje nije optužen za ubistvo mladića

Više javno tužilaštvo u Užicu još uvek nije podiglo optužnicu protiv policajca Raice B. iz Tutina, osumnjičenog da je ubio Fahrudina Skarepa (22).

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.08.2018.

22:06

Policajac i dalje nije optužen za ubistvo mladića
Ilustracija: Thinkstock

To je rečeno radiju Sto plus i navedeno da je istraga i dalje u toku i da zbog toga ne mogu iznositi bilo kakve detalje o slučaju.

Više tužilaštvo u Užicu predmet ubistva Fahrudina Skarepa zadužilo je u februaru, nakon što je Apelaciono tužilaštvo u Kragujevcu slučaj oduzelo Višem tužilaštvu u Novom Pazaru i dodelilo njima.

Policajac Raica B. osumnjičen je da je u noći između 29. i 30. septembra prošle godine, dok je bio u akciji sprečavanja šverca, u blizini sela Dolovo kraj Tutina, ubio Skarepa.

On se tereti da je pucao na vozilo kojim je upravljao Skarep. Metak je prošao kroz staklo na vozačevim vratima i teško ranio mladića koji je povredama podlegao u novopazarskoj Opštoj bolnici.

Raica B. je sredinom aprila pušten da se brani sa slobode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: