Srpska stranka CG podržava politiku Vučića o KiM

Srpska stranka Crne Gore saopštila je da podržava politiku i aktivnosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića u nastojanju da pronađe trajno rešenje za KiM.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 12.08.2018.

23:24

Srpska stranka CG podržava politiku Vučića o KiM
EPA-EFE/FLORIAN WIESER

"Pitanje Kosova i Metohije je pitanje za čitav srpski narod, zato mislimo da je veoma važno da podržimo politiku predsednika Srbije, jer je to čovek čiji pogled seže daleko u budućnost", istakla je Srpska stranka CG u saopštenju i dodala da je on vođen razumom, kao i da jedino razuman čovek može objediniti svoj narod na putu mira i napretka.

Oni navode i da da je Vučić izložen svakodnevnim napadima raznih dušebrižnika, koji su decenijama trošili vreme ovog naroda, a nisu ništa konkretno uradili da se skinu "okovi" srpskom narodu kako bi odlučno krenuo napred.

Srpska stranka CG u saopštenju kritkuje i što pojedine stranke iz CG na nedavnom sastanku sa predsednikom Vučićem nisu pružile podršku za napor koji ulaže da se reši pitanje Kosova i Metohije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: