Požar kod Omiša u Hrvatskoj pod kontrolom

Požar nadomak grada Omiša, najveći ove godine u Hrvatskoj, je pod kontrolom, izjavio je hrvatski ministar odbrane Damir Krstičević koji je obišao požarište.

Izvor: Beta

Subota, 11.08.2018.

17:16

Požar kod Omiša u Hrvatskoj pod kontrolom
Ilustracija: GettyImages

Danas je na području mesta Lokva Rogoznica kod Omiša izbio požar u kojem je izgorelo oko 100 hektara borove šume i rastinja, a s vatrom se borilo 180 vatrogasaca, prenela je regionalna televizija N1, dodajući da se trenutno radi na saniranju požara.

"Imali smo danas ogroman požar, najveći požar ove godine, međutim od početka je jako puno snaga bilo na terenu. Vidim da je požar pod kontrolom", izjavio je Krstičević tokom obilaska požarišta u Lokvi Rogoznici, Medićima i Marušićima nedaleko Omiša, koji je izbio danas popodne.

Agencija Hina je prethodno prenela da je požar izbio u 13.45 sati u Lokvi Rogoznici, na predelu Ivašnjak gde je vatra zahvatila gustu borovu šumu i rastinje, i da na terenu nema povređenih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: