BG, NS, Niš: Eksplozija, goreli automobili FOTO/VIDEO

Prethodna noć bila je, kako se čini, pogubna za automobile. Eksplozija u Zemunu, goreli četvoročkaši u Nišu i Novom Sadu.

Izvor: B92, Južne vesti

Subota, 11.08.2018.

14:07

BG, NS, Niš: Eksplozija, goreli automobili FOTO/VIDEO
Niš (FOTO: B92/Ljiljana Pavloviæ)

U eksploziji u Zemunu povređena je jedna osoba, državljanka Španije (20).

Do eksplozije automobila marke “audi“ došlo je u naselju Galenika. Eksplozija se dogodila u 2:14 sati u Ulici Svetozara Papića ispred broja 3a.

Povređena devojka je prebačena u KBC Zemun, a beogradski mediji otkrili su njen identitet. Kako navode, reč je o Olatz Bilbao Gonzales, bivšoj mis Marbelje, rođenoj 1998. godine.

Policija je obavila uviđaj, a sumnja se da je eksploziv, zbog kog je automobil odleteo u vazduh, podmetnut.

Kako piše N1, prema nezvaničnim saznanjima, meta napadača bio je vozač audija Strahinja Stojanović (28), koji je poznat policiji i više puta osuđivan, a nedavno je izašao iz zatvora.

On se pojavio i kao svedok na suđenju za ubistvo brata Luke Bojovića, Nikole.

Sumnja se, kako piše N1, da je Stojanović bio blizak sa braćom Šaranović, koji su ubijeni tokom kriminalnih obračuna i čija je porodica od 2009. u sukobu sa klanom Luke Bojovića.

Otac Strahinje Stojanovića ubijen je 2015. kada su ga, takođe u Zemunu, ubice likvidirale sa nekoliko hitaca.
Zemun (screenshot/Prva)
U ranim jutarnjim časovima izgoreo je i jedan automobil marke “BMW“ u Nišu. Građani su prijavili, kako navode iz policije, da na parkingu u Vizantijskom bulevaru u naselju Duvanište gori automobil.

Istraga je utoku, a nije poznato da li je požar podmetnut i auto namerno zapaljen ili se radi o samozapaljivanju. Oštećen je i “golf“ koji je stajao pored.

Vozilo pripada policajcu koji radi u niškoj kriminalistici, saznaje Prva televizija.

Da podsetimo, Niš je u poslednjih godinu dana obeležila serija automobila u plamenu, među kojima je bilo vozila “običnih“ građana, ali i vozila političkih funkcionera i policijskih službenika.

I u Novom Sadu je goreo automobil. Zapaljen je službeni automobil zamenice načelnika interventne jedinice novosadske policije Marine Jovanović, preneo je portal 021.rs.

Auto je zapaljen oko četiri sata u Ulici Ilije Birčanina, a policija je blokirala tu ulicu na Detelinari.

“Škoda rapid“ je skoro potpuno izgorela, a oštećena su još jedna kola koja su bila parkirana pored.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: