Na Batrovcima četiri sata čekanja

U Srbiji je pojačaan intezitet saobraćaja, a na graničnim prelazima su zadržavanja i do četiri sata, što je slučaj na Batrovcima na izlazu iz zemlje.

Izvor: Tanjug

Subota, 11.08.2018.

12:20

Na Batrovcima četiri sata čekanja
Foto: Gettyimages/Carl Court

Najopterećeniji su autoputevi E-70 i E-75, u pravcu ka Hrvatskoj, Mađarskoj, Makedonoiji i Bugarskoj, ali i putevi I prioriteta koji vode ka Crnogorskom primorju, saopštio je AMSS.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na izlazu i ulazu u zemlju na Horgošu se čeka oko 60 minuta.

Na izlazu iz zemlje na Gostunu čeka se oko 90 minuta, a na Špiljani oko dva sata.

Na Batrovcima na izlazu iz zemlje zadržavanja su oko četiri sata, dok su na ulazu oko sat vremena. Na ostalim prelazima za sada nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Teretna motorna vozila, na izlazu iz zemlje na Horgošu čekaju oko 90 minuta.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Zbog očekivano jačeg priliva vozila i početka još jednog talasa pojačanog saobraćaja vozačima se preporučuje korišćenje manje frekventnih graničnih prelaza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: