Saobraćaj pojačanog intenziteta, gužva na granicama

Saobraćaj u Srbiji pojačanog je intenziteta na svim putevima, a posebno ka Hrvatskoj, Mađarskoj, Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj, saopštio je AMSS.

Izvor: Beta

Subota, 11.08.2018.

08:17

Saobraćaj pojačanog intenziteta, gužva na granicama
Foto: Gettyimages/Carl Court

Saobraćaj je pojačan kroz celu Srbiju gde treba očekivati zastoje na putevima i graničnim prelazima.

U toku je sabor trubača u Guči, tako da je veći broj vozila ali i usporenija vožnja moguća i ka Čačku, na Ibarskoj Magistrali.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na ulazu u zemlju na prelazu Horgoš čekanja su oko 60 minuta.

Na izlazu iz zemlje na prelazu Gostun čeka se oko dva sata, a na prelazu Špiljani oko tri sata. Na prelazu Batrovci na izlazu iz zemlje zadržavanja su oko četiri sata, dok su na ulazu oko sat vremena.

Na ostalim graničnim prelazima za sada nema dužih zadržavanja od 30 minuta. Teretna motorna vozila, na izlazu iz zemlje na prelazu Horgoš čekaju oko 90 minuta.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od preduzeža Putevi Srbije, na naplatnim stanicama nema zadržavanja. Radovi su u toku na više deonica na putevima u Srbiji i tu je potreban dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije, naveo je AMSS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: