SL iznenađena jer mediji prenose izjavu Ksenije Božović

Srpska lista je objavila saopštenje u kom navodi “iznenađenje zbog toga što mediji daju značaj izjavama koje dolaze od onih koji nemaju podršku u narodu“.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 09.08.2018.

18:41

SL iznenađena jer mediji prenose izjavu Ksenije Božović

U saopštenju Srpske liste ukazuje se da se oglasila i Ksenija Božović, među Mitrovčanima poznata kao neko ko je rasturio stranku pokojnog Olivera Ivanovića "zbog svoje pohlepe i potrebe za dominacijom, i koja je na izborima dobila par desetina glasova obećavajući novac, izmišljena radna mesta u kosovskim institucijama i pozicije, istovremeno nudeći se Srpskoj listi da je uzme u svoje redove".

"Tužno je da u svojoj izjavi, koju znajući njen potencijal, definitivno nije pisala sama, nije pomenula da je na sastanku sa predsednikom Vučićem u Kosovskoj Mitrovici njemu i državi Srbiji zahvaljivala na podršci koju je i SDP i pokojni Ivanović imao u periodu protivpravnog hapšenja i pritvaranja", dodaje se u saopštenju.

Isto tako je, kako se dodaje, zaboravila da pomene da deo njene porodice živi u Beogradu, te da kad govori o budućem delovanju zbunjuje, jer se ne zna da li se to odnosi na Beograd ili Kosovo i Metohiju.

"Pitamo se odakle sad ova promena i za čiji interes", piše u saopštenju Srpske liste.

Šta je rekla Božovićeva pročitajte na ovom linku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: