Mihajlovićeva: Nisam bila na "ribanju" kod Vučića

Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović izjavila je da nije bila ni na kakvom "ribanju" pre neki dan kod predsednika Srbije i stranke Aleksandra Vučića.

Izvor: B92

Sreda, 08.08.2018.

11:15

Mihajlovićeva: Nisam bila na
Foto: Tanjug/Sava Radovanoviæ

Kako je rekla, njih dvoje imaju komunikaciju na dnevnom nivou.

Mihajlovićeva je tako odgovorila na pitanje novinara da li je razgovarala sa Vučićem o optužbama koje dolaze iz vrha stranke da neargumentovano napada SNS.

"Bilo je napisa u novinama da sam bila na 'ribanju', u prvom trenutku sam htela da se šalim na to, pa htela da pitam kako to neko nekog 'riba', ali mislim da je to neozbiljno", rekla je.

"Predsednik Srbije i predsednik SNS Vučić i ja kao potpredsednica vlade i članica Predsedništva SNS imamo dnevnu komunikaciju i viđanje i normalno je da radimo i razgovaram sa njim. Razgovarali smo, pre svega, o poslu. Privredno i ekonomski gledano se nalazimo u jednoj dobroj poziciji sa mogućnošću da se dobro razvijamo."

Mihajlovićeva kaže da je, kada je reč o razvoju, pitanje budućnisti Srbije trenutno - pitanje KiM.

"Dakle, moramo razmenjivati informacije. Što se tiče bilo kojih optužbi iz moje stranke, nikad nisam ni ranije komentarisala, a bilo je toga i pre. Nećete od mene čuti u medijima da se prepucavam ili komentarišem bilo koju rečenicu, izjavu ili mišljenje. Neću naročito ni Darkovu (Darka Glišisća), jer je on predsednik Izvršnog odbora SNS i znam koliko važnih poslova u stranci radi."

Mihajlovićeva je dodala da će o tome biti reči u nekom trenutku na stranačkim organima, "kako je rekao juče i predsednik stranke".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: