Sunčano i toplo, ponegde mogući pljuskovi, do 34 stepena

U Srbiji će biti pretežno sunčano i toplo, a posle podne je ponegde u planinskim predelima moguć kratkotrajni pljusak sa grmljavinom, saopštio je RHMZ.

Izvor: B92

Utorak, 07.08.2018.

01:00

Sunčano i toplo, ponegde mogući pljuskovi, do 34 stepena
Ilustracija: Thinkstock

Duvaće slab, jugoistočni vetar. Najniža temperatura biće od 14 do 21, a najviša od 31 do 34 stepena.

U Beogradu će biti sunčano i toplo, s najnižom temperaturom 21, a najvišom 33 stepena. Duvaće slab, jugoistočni vetar.

U Srbiji će naredne sedmice biti pretežno sunčano i toplo dok je u planinskim predelima ponegde moguć kratkotrajni pljusak sa grmljavinom. Najviša temperatura biće od 31 do 35 stepeni.

U Beogradu će narednih sedam dana biti slično vreme.

Pojačane tegobe mogu osetiti osobe sa srčanim problemima i varirajućim krvnim pritiskom, a meteoropatske reakcije su moguće u vidu razdražlјivosti, umora i glavobolјe.

Preporučuje se izbegavanje boravka na otvorenom u najtoplijem delu dana, primena adekvatne zaštite od UV zračenja, kao i smanjenje fizičkih napora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: