Vučić o ordenu za Gotovinu i Markača

Povodom odlikovanja koje je predsednica Hrvatske dala Antu Gotovini i Mladenu Markaču, predsednik Aleksandar Vučić je rekao da nije srećan zbog te odluke.

Izvor: B92

Subota, 04.08.2018.

14:11

Vučić o ordenu za Gotovinu i Markača
Foto: Tanjug/Sava Radovanoviæ

"Moj odgovor će vas iznenaditi. Mi ćemo nastaviti da radimo sve što možemo da popravimo položaj hrvatskoj manjini u Srbiji, jer popravljamo svoje odnose sa Hrvatskom. A da li smo srećni zbog odlikovanja, oduševljeni, fascinirani...? Svakako da nismo", rekao je Vučić na pitanje kako vidi to što su Gotovina i Markač odlikovani. "

Dok se oni raduju i slave mi ćemo da tugujemo i nisam siguran da je njihova savest čistija i mirnija od naše, ako ništa drugo. A za sve druge rezultate, uz hvatsku politiku i političare, trebalo bi da pitate neke naše, koji su se pravili da ne vide stradanje, muku našeg naroda", zaključio je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: