"Predsednica HR opet ubija stradale i proterane Srbe"

Predsednica Hrvatske odlikovanjem generala Ante Gotovine i Mladena Markača ponovo ubija stradale i proterane Srbe, ocenio je predsednik JS Dragan Marković.

Izvor: Beta

Subota, 04.08.2018.

12:11

EPA-EFE/David Fernandez

"Na današnji dan kada Srbija tuguje, Hrvati slave Oluju tokom koje su ubijali nemoćne, stare, žene, decu, koji su u kolonama bežali od ustaša u Srbiju. Evropa ćuti, a neke zemlje van Evrope, koji su bili glavni organizatori bombardovanja Srbije, ne reaguju", rekao je Marković u saopštenju.

On je ocenio da je Gotovini i Markaču "mesto u zatvoru, a ne na svečanosti proslave Oluje, gde će biti odlikovani za počinjeni ratni zločin".

"Haški tribunal treba da se stidi, jer je sudio samo Srbima, a ne po pravu i pravdi. Takva politika ohrabrila je Albance na Kosovu i Metohiji da, uz prećutnu podršku svojih mentora, prete da će danas oteti Hidroelektranu Gazivode", kazao je Marković.

Kako je naveo, "bombardovana Srbija bori se za istinu i pravdu, ali na žalost, kada je u pitanju međunarodno pravo, a tiče se Srbije, primenjuje se sila".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: