Potop u Zrenjaninu, problemi u svim naseljima FOTO/VIDEO

Jako nevreme pogodilo je večeras Zrenjanin gde je za sat vremena, koliko je trajao jak letnji pljusak, pao 81 litar kiše po kvadratnom metru.

Izvor: Beta, Tanjug

Petak, 03.08.2018.

21:48

Potop u Zrenjaninu, problemi u svim naseljima FOTO/VIDEO
Foto: Screenshot/Youtube

Zbog nevremena sa velikom količinom padavina i jakom grmljavinom, veći deo grada je bio neprohodan.

Grad je trenutno bez pijaće vode, a iz Gradskog štaba za vanredne situacije apeluju na građana da imaju strpljenja, jer je zbog obilnih padavina nastao veliki broj problema u tom gradu.

U meteorološkoj stanici koja je saopštila ovaj podatak, kažu da dugo nije zabeležena ovolika količina vode, preneo je lokalni portal Ilove Zrenjanin.

Još uvek nema podataka da li je u okolnim selima bilo pojave grada.

Nevreme je ostavilo trag u svim gradskim naseljima, a građani šalju snimke poplavljenih ulica, puteva i dvorišta.

Gradski štab za vanredne situacije grada Zrenjanina apelovao je na građane da imaju strpljenja, nakon obilnih padavina i problema koji su nastali širom grada.

"Sve dežurne gradske službe su na terenu, voda se ispumpava sa više pumpi na najkritičnijim mestima i situacija će polako biti normalizovana. Mole se joššjednom građani za strpljenje", navodi se u saopštenju štaba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: