Zemun: Vatra guta skladišta, vatrogasac u Urgentnom VIDEO

Požar velikih razmera izbio je u Zemunu u Ulici cara Dušana 268 nedaleko od mosta Mihajla Pupina. Čule su se i eksplozije, saznaje B92.

Izvor: B92

Utorak, 31.07.2018.

22:37

Zemun: Vatra guta skladišta, vatrogasac u Urgentnom VIDEO
Foto: Stefan Joviæ, Prva TV

MUP je saopštio da je požar izbio oko 22 h u magacinima nameštaja. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović stigao je na mesto velikog požara oko ponoći.

Kako javlja reporter Prve televizije sa mesta požara, gore dve fabrike i jedna privatna kuća. Vozila koja su parkirana u blizini takođe su u plamenu.

Prema prvim informacijama, gore fabrike "Gaj inžinjering" i "Tupleks" i skladište nameštaja koje se nalazi u blizini, a vatrogasci su uspeli da ugase vatru koja je zahvatila kuću.

Stanovnici tog dela grada su evakuisani, a vatrogasne ekipe pokušavaju da ugase požar koji se, prema rečima očevidaca, brzo širi.

Na intervenciji gašenja požara koji je u Ulici cara Dušana 268 u beogradskom naselju Zemun oko 22 h zahvatio dva magacina nameštaja i građevinske plastike, površine više stotina kvadrata, angažovana su 62 vatrogasca-spasioca i 20 vozila, saopštio je MUP.

Vatrogasne ekipe sprečavaju širenje požara na objekte u okolini, dok su stanari okolnih kuća evakuisani.

Iz Hitne pomoći navode da se nekoliko vatrogasaca nagutalo dima, a jedan je prevezen u Urgentni centar.

Drugih povređenih za sada nema, a na lice mesta upućene su četiri lekarske ekipe.

U tom delu gradu isključena je struja da ne bi došlo do širenja požara na stambeni kompleks.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: