Mujanović uhapšen zbog ratnih zločina nad Srbima

Upravnik ratnog logora u sarajevskom naselju Hrasnica tokom ratnih sukoba devedesetih godina Husein Mujanović uhapšen je prema poternici MUP Srbije.

Izvor: B92

Utorak, 31.07.2018.

16:52

Mujanović uhapšen zbog ratnih zločina nad Srbima
freeimages.com

On je uhapšen na graničnom prelazu Priboj-Uvac zbog ratnih zločina protiv srpskih civila u sarajevskim naseljima Hrasnica i Sokolović kolonija, prenela je RTRS.

Mujanović je uhapšen u ponedeljak na graničnom prelazu Priboj-Uvac, između Srbije i BiH, i određen mu je policijski pritvor do 48 časova.

Mujanović je bio pripadnik muslimansko-hrvatskih formacija i na teret mu se stavljaju zločini protiv srpskih civila od aprila 1992. godine do kraja 1994. godine u naseljima Hrasnica i Sokolović kolonija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: