Biro: Svi angažovani na rasvetljavanju ubistva Ognjanovića

Svi državni organi angažovani su na rasvetljavanju okolnosti ubistva advokata Dragoslava Ognjanovića.

Izvor: Tanjug
Podeli

To je konstantovano na sednici Biroa za koordinaciju rada službi bezbednosti.

Sednica je održana povodom stanja organizovanog kriminala u Republici Srbiji i ubistva advokata Ognjanovića, saopštila je vladina Kancelarije za saradnju s medijima.

"Tom prilikom konstantovano je da su svi državni organi angažovani na rasvetljavanju okolnosti povodom ubistva advokata Ognjanovića, kao i da će biti pružena neophodna asistencija Republičkom javnom tužilaštvu i Tužilaštvu za organizovani kriminal radi razjašnjavanje ovog krivičnih dela", navodi se u saopštenju.

Takođe, učesnici sastanka su se saglasili da će u narednom periodu preduzeti dodatne napore i sve neophodne i na zakonu zasnovane mere da bi se u najkraćem roku došlo do otkrivanja izvršilaca krivičnog dela ubistva advokata Ognjanovića.

Zaključeno je da će se država svim raspoloživim sredstvima obračunati sa organizovanim kriminalom i da će građani Republike Srbije vrlo brzo videti rezultata tih aktivnosti.

Pored članova Biroa, sednici su prisustvovali, između ostalih, ministar odbrane Aleksandar Vulin, ministarka pravde Nela Kuburović, Republički javni tužilac Zagorka Dolovac, Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić, navodi se u saopštenju.

strana 1 od 112 idi na stranu