Zašto su evakuisani posetioci bazena u Novom Sadu VIDEO

Posetioci otvorenih bazena na Sajmištu u Novom Sadu evakuisani su u utorak oko 13 sati, a nadležni su saopštili da je do toga došlo zbog "curenja hlora".

Izvor: B92

Utorak, 31.07.2018.

17:35

Zašto su evakuisani posetioci bazena u Novom Sadu VIDEO
Ilustracija: Thinkstock

"U kompleksu otvorenih bazena SC 'Sajmište' prilikom standardne procedure na zameni boce došlo je do iscurivanja manje količine hlora. Odmah su obaveštene sve nadležne službe prema zakonskoj proceduri", navodi se u saopštenju JP "Sportski i poslovni centar Vojvodina".

Dodaje se da "objekat poseduje opremu za neutralizaciju hlora i posetioci nijednog trenutka nisu bili ugroženi".

"Oprema sa hlorom je obezbeđena i posle podne se očekuje ekipa koja će otkloniti kvar. Voda u bazenu je potpuno ispravna", objašnjava se.

Svi posetioci sa kupljenom kartom za bazen SC "Sajmiste" mogli su da koriste otvoreni bazen na SPENS-u, dodaje se u saopštenju.

Tokom evakuacije na bazenu su bili policija, vatrogasci i Hitna pomoć.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: