"Iza Stefanovića su vidljivi rezultati, a napadaju ga..."

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini Beograda Aleksandar Mirković kaže da svi koji napadaju ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića imaju jedan cilj.

Izvor: Tanjug
Podeli

On je istakao da iza Stefanovića stoje vidljivi rezultati, kao i da je cilj napada da destabilizuju Srbiju, kako bi pokušali zloupotrebom da dođu na vlast i da ponovo pljačkaju i kradu građane Srbije.

"Orkestrirani napadi na ministra policije Nebojšu Stefanovića, nisu ništa više do bedni pokušaj Saveza za pljačku da ubere neki jeftini politički poen, koristeći ubistvo advokata Ognjanovića, samim tim i nesreću jedne porodice", naveo je Mirković u pisanoj izjavi.

Kako kaže, kriminalci, lopovi i tajkuni više ne vode ni Beograd ni Srbiju, "i to je najveći problem Dragana Đilasa i Vuka Jeremića, jer u uređenoj državi, kakva je Srbija danas, nema mesta za njihove mahinacije i dodatno bogaćenje".

Dodaje da svi koji danas napadaju Stefanovića, iza kojeg stoje vidljivi rezultati, među kojima navodi znatno smanjen procenat izvršenja svih krivičnih dela, veći broj rešenih slučajeva i požrtvovanost da modernizuje policiju, imaju samo jedan cilj - da destabilizuju Srbiju, kako bi pokušali da zloupotrebom dođu na vlast i da ponovo pljačkaju i kradu građane Srbije.

"Građani dobro znaju ko, kako i koliko radi za njih, a poslednji izborni rezultati su to i potvrdili. Savez za pljačku i njegovi članovi i ovim pokazuju da sem laži i mržnje, nemaju ništa drugo da ponude građanima i to jasno pokazuje sav besmisao njihovog političkog postojanja", naveo je Mirković.

strana 1 od 205 idi na stranu