"Krećemo iz Šapca..."

Lider "Zajedno za Srbiju" i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović kaže da će osnivači "Saveza za Srbiju" tokom avgusta razgovarati sa građanima širom zemlje.

Izvor: Beta

Utorak, 31.07.2018.

13:21

screenshot

On je istakao da će se razgovarati kako bi zajedno pripremili plan nastupa tog opozicionog saveza.

Zelenović je rekao da će prvi razgovor biti obavljen sutra, 1. avgusta u 19 časova u Šabačkom pozorištu.

"Šabac je danas bastion slobode i demokratije, i zato krećemo iz Šapca", naveo je Zelenović u pisanoj izjavi.

On je rekao da je to početak velikog posla, "zajedničke borbe za normalan život, za demokratiju i ozbiljnu državu koju danas nemamo".

"Pružamo ruku svima koji dele ove vrednosti i ne žele da se pomire sa stanjem u Srbiji koje je nepodnošljivo", kazao je Zelenović.

Na skupu u Šapcu govoriće bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas i lideri Narodne stranke Vuk Jeremić, Demokratske stranke Zoran Lutovac, pokreta Dveri Boško Obradović, Levice Srbije Borko Stefanović, Pokreta za preokret Janko Veselinović, Udruženog sindikata Srbije "Sloga" Željko Veselinović i Narodnog pokreta "Otadžbina" Slaviša Ristić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: