"Nažalost, ne očekujem smenu Vjerice Radete"

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović izjavila je da pored svih osuda upućenih Vjerici Radeti nažalost ne očekuje njenu smenu s mesta potpredsednice skupštine.

Izvor: B92

Utorak, 31.07.2018.

10:15

Foto: Tanjug/Sava Radovanoviæ

"Dosta je trošenja reči na ono što je napisala Šešeljeva poslanica. Svi smo to osudili, zgražavali se nad napisanim, čudili se kako neko može da urušava naše vrednosti. Puno reči, ali jako malo dela, konkretnih dela, i nema smene Radete s mesta potpredsednice parlamenta. Volela bih da grešim, ali čini mi se da od te smene neće biti ništa", rekla je Zorana Mihajlović za dnevni list “Kurir”.

Mihajlovićeva kaže da se "prostakluk radikala predugo toleriše".

"Toliko je bilo pretnji, kletvi, uvreda, čak i pretnji smrću meni i ostalim poslanicama, upućenih od strane Šešelja i ostalih radikala, koje su prošle bez ikakve kazne. I onda se pitam zašto bi sad bilo drugačije. Zato mi se čini da je uticaj Šešelja u Skupštini još dovoljno jak da spreči smenu Vjerice Radete", rekla je Mihajlovićeva.

Ona je na kraju istakla da iz svih tih razloga ne očekuje smenu Šešeljeve poslanice, ali i da bi jako volela da ne bude u pravu.

Vjerica Radeta je posle smrti predsednice udruženja "Majke Srebrenice" Hatidže Mehmedović, kojoj su u Srebrenici ubijeni muž i dva sina, napisala na društvenoj mreži Tviter "Čitam umrla Hatidža Mehmetović iz udruženja biznismenki Srebrenice. Ko li će je sahraniti. Muž ili sinovi !?"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: