MUP: Ubijen advokat Dragoslav Ognjanović

Advokat Dragoslav Miša Ognjanović ubijen je večeras u pucnjavi, do koje je došlo u ulici Antifašističke borbe na Novom Beogradu, saopštio je MUP.

Izvor: B92, Tanjug
Podeli
Foto: B92/Darko Jevtić
Foto: B92/Darko Jevtić

Njegov 26-godišnji sin ranjen je u predelu desne ruke, a policija intenzivno traga za osobom koja je počinila zločin, saopštio je načelnik Uprave kriminalističke policije Dejan Kovačević.

"Odmah po prijavi događaja na lice mesta upućeni su inspektori kriminalističke policije koji trenutno obavljaju uviđaj, a angažovane su i druge jedinice policije koje intenzivno tragaju za počiniocem. Pripadnici MUP-a u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzimaju sve neophodne mere i radnje kako bi ovaj slučaj bio što pre rešen, a počinilac krivičnog dela uhapšen", naveo je Kovačević.

Na advokata Dragoslava Ognjanovića (56) i njegovog sina, koji nije životno ugrožen, pucano je oko 19.30 časova u Ulici Antifašističke borbe, u prolazi ispred zgrade kod broja 45.
Ognjanović je bio advokat Luke Bojovića, jedan od branilaca Slobodana Miloševića pred Haškim tribunalnom, kao i branilac njegove žene Mire Marković

Foto: B92/Darko Jevtić
Foto: B92/Darko Jevtić

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 112 idi na stranu