Zvornik: Uhapšene tri osobe zbog krađe

Policija u Zvorniku uhapsila je tri osobe iz Kalesije zbog sumnje da u prethodnom periodu na području Zvornika izvršili više krađa.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.07.2018.

18:03

Zvornik: Uhapšene tri osobe zbog krađe
Foto: Thinkstock

Uhapšeni su M.S. (24), M.M (25) i S.S (30), a kod njih je pronađena i veća količina opružja.

Kako nezvanično saznaje Avaz, radi se o osobama koje su duže vreme boravile na području koje je slabo naseljeno i gde su obili sedam ili osam vikendica i otuđili veliki broj stvari.

Nezvanično se smatra da je ova trojka koristila jedan pomoćni objekat za stvari i oružje, koji je pronađen nakon policijskog uviđaja.

Uhvaćeni su tokom poslednje pljačke, a u blizini je pronađen i njihov pokvareni automobil.

Prema policijskim izvorima, njima je u sredu oko 20.30 sati prijavljeno da je nepoznato lice ili više njih izvršilo provalu u vikendicu u mestu Mijatovići, na području grada Zvornika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: