Naslovne: "Udar na Srbiju", "Lazanski otkriva", Jelena...

Na naslovne strane dnevnih listova u Srbiji vratio se slučaj ubistva Jelene Marjanović, i dalje se piše o "Srbinu" Subašiću, a tema su i aktivnosti opozicije.

Izvor: B92
Podeli

"Politika" donosi intervju sa profesorom Draganom Simeunovićem, a u vezi sa idejom o "podeli Kosova". Takođe, jedna od tema je i Johanesburg kao utočište srpskih kriminalaca.

"Večernje novosti" tvrde da "Priština ubistvo Olivera Ivanovića koristi za udar na Srbe", kao i da je Aleksandar Vučić u slučaju "Pacoli" poručio da se "Pita država, a ne neki Suljo", aludirajući na predsednika BNV Sulejmana Ugljanina.

I "Kurir" piše da je "udar na Srbiju planiran za danas", kao i da je otac golmana reprezentacije Hrvatske Danijela Subašića, potpisan kao "Srbin Jovo", rekao da nije dobio čestitke za partije svog sina od srpske rodbine i da nije znao da će na dočeku u Zagrebu biti i Marko Perković Tompson.

"Informer" tvrdi da "Jeremić smenjuje Đilasa", kao i da je Miroslav Lazanski "otkrio" da je "Šutanovac prodavao minolovce za kafane".

"Danas" navodi da Priština nudi Beogradu "Asocijaciju plus za priznanje", kao i da su se lideri Saveza za Srbiju na Zlatiboru dogovorili da se "pod ovim uslovima neće ići na izbore".

"Blic" ponovo na naslovnu stranu vraća slučaj "Marjanović" i navodi da je "ubica koristio dve vrste oružja".

Time se bavi i "Alo", navodeći da su "mrtvoj Jeleni podmetnuli mobilni". Tabloid se bavi i liderima opozicije, ocenjuje da se "Vuk bahati, a Boško brčka", kao i da se "ne potresaju mnogo zbog Kosova".

Društvo

strana 1 od 165 idi na stranu