Ništa od leta, RHMZ opet upozorava: Stižu padavine

Posle dva sunčana dana, ponovo stiže kiša. RHMZ upozorava na obilne padavine koje se očekuju uveče i tokom noći.

Izvor: B92

Nedelja, 22.07.2018.

12:00

Ništa od leta, RHMZ opet upozorava: Stižu padavine
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Kako navodi RHMZ, uveče i tokom noći očekuju se kratkotrajne vremenske nepogode sa obilnim padavinama (više od 20mm za tri sata), jakim grmljavinama, olujnim vetrom, kao i pojavom grada, naročito u severnim, zapadnim i centralnim delovima zemlje.

U ponedeljak i utorak u većini mesta od 20 do 30 mm za 24 sata, lokalno i više, naročito u centralnim i južnim krajevima.

Ina području Beograda uveče i tokom noći u pojedinim delovima grada očekuju se obilne padavine, sa količinom većom od 20 mm za tri sata, lokalno i više, a mogiće su i kratkotrajne vremenske nepogode.

Tokom 23. i 24. jula manji bujični vodotoci na slivovima Jadra, Kolubare sa pritokama, Jasenice, Kubršnice, Lepenice i Resave, ka oi na gornjem delu sliva Zapadne Morave biće u porastu sa mogućnošću lokalnih izlivanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: