U dve saobraćajke, povređeno pet osoba

U Beogradu su se noćas dogodile dve saobraćajne nezgode u kojima je povređeno pet osoba, rekao je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Mirko Lutovac.

Izvor: Tanjug

Petak, 20.07.2018.

07:42

U dve saobraćajke, povređeno pet osoba

Prema njegovim rečima, prvi udes se dogodio u 00.21 na autoputu, u visini Hitne pomoći, a povrede je zadobila žena starosti oko 28 godina koja je prevezena u Urgentni centar.

Na uglu Šumatovačke i Đerdapske ulice na Vračaru dogodio se drugi udes u 01.07, kada su povređena četiri muškarca koji su sa povredama glave prevezeni u Urgentni centar.

Hitna pomoć je noćas zabeležila 97 intervencija od kojih 18 na javnom mestu, a juče tokom dana zabeležena je 121 intervencija od kojih 39 na javnom mestu, kazao je Lutovac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: