AMSS: Vikend, turisti...gužve

Saobraćaj će danas biti pojačanog intenziteta na svim frekventnim putnim pravcima zbog kraja radne nedelje, saopštio je AMSS.

Izvor: Beta

Petak, 20.07.2018.

07:25

AMSS: Vikend, turisti...gužve
Ilustracija: Getty Images

Veći broj vozila može se odraziti na naplatne stanice, na kojima trenutno nema čekanja, kao i na granične prelaze, zbog čega se vozačima savetuje da se informišu o deonicama na koje su se uputili.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza, zadržavanja nisu duža od 30 minuta, osim na prelazu Špiljani gde se vozila zadržavaju oko 40 minuta.

Do 27. jula naplatna stanica "Žednik" biće zatvorena u smeru ka Horgošu zbog radova na rehabilitaciji kolovoza na autoputu E-75. Alternativno isključenje s autputa je naplatna stanica "Bačka Topola".

Radovi su u toku na više deonica na putevima u Srbiji i tu je potreban dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije, naveo je AMSS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: