Promenljivo oblačno, ali toplo

U Srbiji će danas na zapadu i severozapadu biti pretežno sunčano.

Izvor: Beta

Petak, 20.07.2018.

01:00

Promenljivo oblačno, ali toplo
Foto: Thinkstock

U ostalim krajevima promenljivo oblačno, uz moguću kratkotrajnu kišu ili pljuskove na istoku i severoistoku, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Vetar će biti slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura od 15 do 20 stepeni, najviša dnevna od 25 do 29 stepeni.

U Beogradu sutra pretežno sunčano i malo toplije, uz slab i umeren, severozapadni vetar. Jutarnja temperatura oko 19, najviša dnevna oko 28 stepeni.

U Srbiji u subotu pretežno sunčano i toplije, dok se u nedelju očekuje naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom, najpre na severozapadu, a potom i u ostalim krajevima. Od ponedeljka promenljivo oblačno i nestabilno, uz čestu pojavu kiše, pljuskova i grmljavine.

Biometeorološke prilike biće relativno povoljne, a moguće meteoropatske reakcije su slabija koncentracija i pospanost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: