"Danas": Vodočitač novi pomoćnik ministra poljoprivrede

Vlada Srbije imenovala dugogodišnjeg vodočitača iz Obrenovca Aleksandra Bogićevića za novog pomoćnika ministra poljoprivrede, piše "Danas".

Izvor: Beta

Petak, 20.07.2018.

06:47

Prema tvrdnjama tog lista, Bogićević, koji će biti angažovan za oblast ruralnog razvoja, nema potrebno obrazovanje i iskustvo za tu funkciju.

"Danas" piše i da je Bogićević imenovan na sednici Vlade Srbije održanoj 17. jula, a Ministarstvo poljoprivrede je na pitanje šta ga je kvalifikovalo za tu funkciju, navelo da je izabran na osnovu dugogodišnjeg rada na poslovima za poljoprivredu kao član Veća gradske opštine Obrenovac "kao i na osnovu prethodno ostvarenih rezultata vezanih za sanacije posle poplava u Obrenovcu 2014. godine".

Dodaje se da je ruralni razvoj jedan od najvažnijih sektora ne samo u Ministarstvu poljoprivrede već i u procesu priključivanja Srbije EU.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: