Prema prognozi kiša neće padati samo jedan dan

Vreme u Srbiji će biti oblačno s kišom i jačim vetrom, saopštio je Republički Hidrometeorološki zavod. Slična i prognoza za sedam dana.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.07.2018.

01:00

Prema prognozi kiša neće padati samo jedan dan
Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Pred nama je još jedan u nizu kišnih dana, a po prognozama RHMZ za sedam dana tako će i ostati, izuzev subote za koju kaže da će biti sunčan dan.

Danas nas čeka vetar koji će posle podne biti u slabljenju. Najniža temperatura od 14 do 19 stepeni C, a najviša od 22 do 26.

U Beogradu će takođe biti umereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom ili kratkotrajnim pljuskom. Vetar umeren, severozapadni. Najniža temperatura 18, najviša dnevna oko 23 stepena.

Prema podacima RHMZ, izgledi vremena u narednih sedam su slični - u petak će na zapadu i severozapadu biti pretežno sunčano, a u ostalim krajevima uz promenljivu oblačnost još ponegde kratkotrajna kiša ili pljusak, uglavnom ujutro i pre podne.

U subotu će biti pretežno sunčano i toplije, a od nedelje ponovo isto - promenljivo oblačno i nestabilno sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: