Kandidat za pakistanski parlament izbegao atentat

Pakistanska policija saopštila da je kandidat partije bivšeg premijera Navaza Šarifa za mesto u parlamentu izbegao atentat u istočnoj provinciji Pendžab.

Izvor: B92

Utorak, 17.07.2018.

13:03

Kandidat za pakistanski parlament izbegao atentat

Šef lokalne policije Muhamed Afzal izjavio je da je Šeik Aftab Ahmed, koji je bio ministar u Šarifovoj vladi, sinoć napadnut u distriktu Atok dok se vraćao sa predizbornog skupa i dodao da je on sada bezbedan.

Taj incident je najskoriji u nizu predizbornog nasilja nakon što su u petak u dva odvojena bombaška napada ubijene 152 osobe i jedan poslanički kandidat.

Ahmed je član Šarifove Pakistanske muslimanske lige. Šarif je uhapšen u petak nakon povratka iz Londona, zbog presude na 10 godina zatvora zbog korupcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: