Naslovne: Majke iz "Hendija", Krstajić i Tompson, "Bor"...

Na naslovnim stranama dnevnih listova u Srbiji glavne teme su razgovori u Parizu, sudbina Mladena Krstajića, "geni Luke Modrića", arapski poslovi u Beogradu...

Izvor: B92

Utorak, 17.07.2018.

21:15

Naslovne: Majke iz

"Politika" ističe da nema napretka ka Evropskoj uniji bez podrške Francuske, kao i da je raspisan tender za RTB "Bor".
"Večernje novosti" pišu i da postoji rešenje za muke majki iz "Hendija", a prenose i saznanja da slede "krivične prijave za krađu slika iz Skupštine Srbije", u novom pokušaju negativnog prestavljanja Petog oktobra.
"Kurir" zahteva od Fudbalskog saveza Srbije da uruči otkaz selektoru Mladenu Krstajiću "zbog ustaše Tompsona", a i slučaj "Marjanović" je i dalje aktuelan. Navodi se da policija češlja veze Zorana Marjanovića i političara.
"Informer" se ponovo bavi prebrojavanjem krvnih zrnaca i ističe da fudbaler Hrvatske Luka Modrić ima srpske gene. Navodi se i da se "Novak Đoković konačno opasuljio i oterao Pepea Imaza".
"Danas" se bavi "Beogradom na vodi" i nabraja šta je sve vlast dala "Arapima".
"Blic" je u akciji pomoći porodici koja je ostala bez oca koji je izvršio samoubistvo zbog duga za struju od 22.000 dinara.
"Alo", kao po običaju, ima najslikovitiju naslovnu stranu, na kojoj se navodi da je Vladimir Putin rekao Donaldu Trampu "da ne dira Srpsku i Dodika", ali i da će se "Vojislav Šešelj naći pred crkvenim sudom".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: