Tramp igrao golf u Škotskoj i "rekao nešto demonstrantima"

Predsednik SAD Donald Tramp je igrao golf na terenu koji poseduje na zapadnoj obali Škotske, uoči odlaska u Finsku na susret sa Vladimirom Putinom.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 15.07.2018.

15:05

Tramp igrao golf u Škotskoj i
Getty Images / Leon Neal / Staff

Rojters navodi da bi ovaj samit mogao da prođe pod senkom optužbi o mešanju Rusije u američke predsedničke izbore 2016. godine.

Agencija navodi da je Tramp tokom partije golfa nosio bejzbol kapu sa natpisom "SAD" i u jednom trenutku je počeo da maše desetinama demonstranata koji su, okupljeni na svega nekoliko stotina metara od plaže koja se nalazi iza Trampovog terena u Turnberiju, skandirali "Ne Tramp!". Rojters navodi da je izgleda Tramp kazao nešto demonstrantima na šta oni uzvratili uzvicima negodovanja.

Navodi se da je Tramp u poruci na Tviteru golf opisao kao svoju "osnovnu formu vežbanja".

"Vreme je divno, a ovo mesto je neverovatno! Sutra idem u Helsinki da bi se u ponedeljak sastao sa Vladimirom Putinom", poručio je predsednik SAD na ovo društvenoj mreži.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: