Đaci iz Beograda ostali bez smeštaja u Španiji

Učenici Devete beogradske gimnazije, Prve ekonomske i još nekih škola iz Beograda su preko turističke agencije otišli na letovanje u Španiju sa profesorkom.

Izvor: B92

Subota, 14.07.2018.

00:11

Đaci iz Beograda ostali bez smeštaja u Španiji
Foto: Gettyimages/John Moor

Međutim, tamo ih nisu sačekale hotelske sobe koje su uredno platili, prenose beogradski mediji.

Kako prenose Novosti, ekskurziju je, u privatnoj režiji, organizovala profersorka istorije u dogovoru sa učenicima i njihovim roditeljima.

To je potvrdio i Dejan Josipović, direktor Devete beogradske gimnazije, koji kaže da ova škola ne organizuje ekskurzije tokom raspusta.

Kada su stigli u hotel u Ljoret de Mar, na recepciji im je rečeno da njihov boravak nije plaćen.

Iako je trebalo da u hotelske sobe budu smešteni još tokom prepodneva, srednjoškolci su dan proveli u holu hotela, dok im je - prema rečima roditelja - zatraženo da svojim novcem plate prenoćište, prenosi N1.

U hotelu je tokom večeri bila i španska policija.

Jedan od roditelja kaže da su zaposleni u hotelu, posle određenog vremena, dozvolili učenicima da iskoriste toalete u tri sobe kako bi mogli da se istuširaju, a kasnije su im dali i večeru.

Jedan deo učenika, uspeo je samostalno da nađe smeštaj u drugom hotelu, koji su morali da plate.

Dok su roditelji ispred prostorija agencije u Ulici Majke Jevrosime unutra je turistička inspekcija, navode “Novosti”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: