U sastav Komisije svi predloženi, ali ne i Omerović

Skupštinski odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu parlamentu predložio članove Komisije za izvršenje krivičnih sankcija, bez Mehe Omerovića.

Izvor: Tanjug

Petak, 13.07.2018.

12:27

U sastav Komisije svi predloženi, ali ne i Omerović
Screenshot/TV Prva

Predloženi su Neđo Jovanović (SPS), Mihajlo Jokić (SNS), Sreto Perić (SRS), Milanka Jevtović Vukojičić (SNS) i Milan Knežević (SNS).

Predsednik odbora za pravosuđe Petar Petrović objasnio je na početku da po jednog kandidata predlaže odbor za rad - Milanku Jevtović Vukojičić, odbor za zdravlje i porodicu - Milana Kneževića i odbor za ljudska i manjinska prava - Mehu Omerovića.

Odbor za pravosuđe predložio je da njihova tri predstavnika budu Neđo Jovanović, Mihajlo Jokić i Sreta Perić.

Petrović je kao konačan predlog Komisije koji će biti prosledjen skupštini predložio pet kandidata medju kojima nije bio Meho Omerović, što su članovi odbora prihvatili.

Članovi Odbora su danas prihvatili više predloga sporazuma među kojima su Predlog sporazuma izmedju Vlade Srbije i Vlade Rumunije o uzajamnoj zaštiti razmenjenih tajnih podataka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: