Tramp na jednu, svi ostali na drugu stranu / FOTO

U Briselu je u toku samit NATO članica, a ponovo je jedna fotografija, na kojoj su mnogi državnici, obeležila ceo događaj.

Izvor: B92

Sreda, 11.07.2018.

19:19

Tramp na jednu, svi ostali na drugu stranu / FOTO
EPA-EFE/IAN LANGSDON

U glavnoj ulozi američki predsednik Donald Tramp.

Mnogi korisnici društvenih mreža zapazili su da Tramp na jednoj od grupnih fotografija sa ostalim zvaničnicima ne gleda u istom pravcu gde i oni.

Dok nemačka kancelarka Angela Merkel, generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg, britanska premijerka Tereza Mej, francuski predsednik Emanuel Makron gledaju, kako se čini u nebo, okrenuti na jednu stranu, Tramp je okrenut na drugu.

Jedan od korisnika Tvitera napisao je da fotografija predstavlja “savršenu metaforu“.

“Donald Tramp očigledno vidi svet na pogrešan način u odnosu na druge NATO lidere“, napisao je on.

Dodaje da je to zato što je Tramp “ili moron ili zato što mu Putin tako kaže ili i jedno i drugo“.

Sa druge strane, politički komentator iz SAD Džek Posobik kaže da je Tramp tako okrenut jer gleda ka Americi, dok ostali gledaju ka Evropi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: