"Idem u Moskvu zbog veoma važnog sastanka ..."

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu doputovaće u posetu Moskvi.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

On je uoči polaska rekao da će njegov sastanak s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom biti važan za bezbednost Izraela.

"Idem u Moskvu radi veoma važnog sastanka s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Razgovaraćemo o Siriji, Iranu, bezbednosnim potrebama Izraela. Visoko cenim direktne i odlične odnose koje imam s ruskim predsednikom. To je veoma važno za nacionalnu bezbednost države Izrael", rekao je Netanijahu, saopštila je njegova Pres služba.

Izraelski premijer je naveo i da će sa sobom povesti dvoje dece obolele od kancera kako bi u Rusiji uživo gledali polufinalnu utakmicu Svetskog prvenstva u fudbalu između reprezentacija Engleske i Hrvatske, prenesi Tas s.

"Posle sastanka (s ruskim predsednikom) moja supruga Sara i ja smo pozvani na polufinale Svetskog prvenstva i rečeno nam je da možemo da povedemo još dva gosta", pojasnio je Netanijahu.

Svet

CAR: Ubijeni ruski novinari

Rusko ministarstvo spoljnih poslova potvrdilo je smrt trojice ruskih građana sa novinarskim dokumentima u Centralnoafričkoj republici (CAR), preneo je TASS.

Svet utorak 31.07. 21:27 Komentara: 0
strana 1 od 464 idi na stranu