Kolinda poklonila Trampu hrvatski dres FOTO

Mediji du objavili fotografiju predsednika SAD Donalda Trampa i hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović, koja u rukama drži dres hrvatske reprezentacije.

Izvor: B92

Sreda, 11.07.2018.

15:52

Kolinda poklonila Trampu hrvatski dres FOTO
Foto: Gettyimages

Hrvatska večeras na Svetskom prvenstvu u fudbalu igra polufinalni meč sa timom Engleske.

Ranije danas mediji su javili da je Grabar Kitarović u Bresel, gde učestvuje na samitu NATO, ponela dres hrvatske reprezentacije da bi ga poklonila Trampu, što je očito i učinila.

Fotografiju je na svom tviteru nalogu objavi novinar regionalne N1 tv Hrvoje Kresić.

Inače, navijanje predsednice Grabar Kitarović tokom četvrtinalne utakmice hrvatskog tima sa Rusima, u Sočiju, bilo je prilično euforično, što su zabeležili svi mediji u regionu.

Osim što je skakala sa rukama u vis i glasno navijala, Kitarović koja je utakmicu pratila u VIP loži sa ruskim premijerom Dmitrijem Medvedevim, svojom odevnom kmbinacijom pekršila protokol.

Večerašnji meč hrvatskih Vatrenih sa Englezima, iz VIP lože će pratiti premijer Andrej Plenković, predsednik parlamenta Gordan Jandroković sa dvojicom ministara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: