Nesvakidašnja scena na "Franji": Ali, on je premijer/VIDEO

Zagreb -- Nesvakidašnja scena dogodila se danas na zagrebačkom aerodromu "Franjo Tuđman", kada je jedna strankinja poželela da se slika sa predsednikom Sabora.

Izvor: B92
Podeli
Screenshot/Twitter/@IvanSkorin
Screenshot/Twitter/@IvanSkorin

Ona očigledno nije znala da je reč o predsedniku hrvatskog parlamenta Goranu Jandrokoviću, već mu je prišla jer je bio obučen u hrvatski dres. Pošto je želela da se slika s njim, zamolila je njegovog saputnika, koji je u ovom slučaju bio niko drugi do premijer Hrvatske, da ih uslika.

Tako je Andrej Plenković uzeo mobilni telefon u ruke i uslikao Jandrokovića sa strankinjom, koja im se zahvaljivala. Međutim, kada su joj objasnili da se upravo slikala s predsednikom parlamenta Hrvatske, a da je fotograf bio premijer zemlje u koju je upravo doputovala, zbunjena strankinja je ponavlja: "O bože, baš mi je neprijatno."

Onda je zatražila i sliku s Plenkovićem.

Plenković i Jandroković su inače krenuli na polufinalnu utakmicu u okviru Svetskog prvenstva u fudbalu koje se održava u Rusiji a u kojoj večeras igraju Hrvatska i Engleska. Obojica su na sebi umali dres hrvatske reprezentacije.

Snimak je na svoj Tviter profil postavio novinar regionalne N1 televizije Ivan Skorin.

Region

strana 1 od 117 idi na stranu