Naslovne strane: "Ustaše", Velja Nevolja, nepostojeći film

Na naslovnice dnevnih novina u Srbiji vratile su se "Ustaše" i "neko bi da kolje Vučića", piše se i o nevoljama Velje Nevolje i privilegijama poslanika vlasti.

Izvor: B92

Utorak, 10.07.2018.

20:50

Naslovne strane:

"Alo" na naslovnoj strani navodi da bi "Tompson da kolje Vučića", te da "zaraženi komarci vrebaju na 21 lokaciji u Beogradu".
Tema dana za "Blic" je incident na Kosovu i Metohiji, a navodi se i da je "pao dogovor o ujedinjenju opozicije", kao i da se "čeka još DSS".
"Danas" ističe da su odobrene duple funkcije za poslanike vladajuće liste, kao i da je Gradsko veće Čačka kupilo 4.300 ulaznica za projekciju filma Lazara Ristovskog koji još nije završen.
"Informer" se takođe bavi "pomirenjem u regionu", navodi da su "Hrvati načisto poludeli" i da je u toku "ustaški udar na Srbiju".
"Kurir" prenosi da je takozvani "vođa navijača" Veljko Belivuk u strahu od smrti, te da dobija pretnje koje nije prijavio policiji.
"Večernje novosti" navode da Bošnjaci tuže 22.000 Srba i da za "Srebrenicu optužuju čak i čistačice".
"Politika" iz Brisela navodi da je NATO u strahu zbog Donalda Trampa, ali i da postoji "četvrta šansa za RTB Bor".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: