Pacoli opet tvrdi: Niko nije povukao priznanje Kosova

Kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli tvrdi da nijedna zemlja nije povukla priznanje jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 09.07.2018.

17:41

Pacoli opet tvrdi: Niko nije povukao priznanje Kosova
screenshot

On je, u razgovoru sa novinarima, na marginama Samita o Zapadnom Balkanu, u okviru Berlinskog procesa u Londonu, kazao da Kosovo nema problem sa povlačenjem priznanja nezavisnosti.

"Mi nismo dobili niti jednu verbalnu notu o povlačenju priznanja. Istina je da su svi naši prijatelji i dalje na okupu", naglasio je Pacoli.

On je naveo da je veoma bitno što je Kosovo na samitu jednako tretirano kao sve ostale učesnice regiona, i da očekuje da će se razgovarati o veoma bitnim stvarima po region.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: