"Nisu nas pitali, to je bezveze, ničemu ne služi, osim..."

Predsednik Vučić kaže da ne bi bilo šta karakterisao teškim rečima, ali je ocenio da svakako nije prijateljski čin to što Crna Gora šalje svoje vojnike na KiM.

Izvor: B92

Nedelja, 08.07.2018.

14:51

Foto: Tanjug / Dimitrije Goll

Aleksandar Vučić je podsetio da je premijer Crne Gore Duško Marković prilikom posete Beogradu i u razgovoru sa njim kazao da Crna Gora razume koliko je KiM bolno i teško pitanje za Srbiju i da će se odnositi prema njemu sa posebnom pažnjom, uzimajući u obzir i interese Srbije, i ono što Srbija kaže...

"Niti su nas pitali...Oni su suverena država, oni mogu to, ali znaju kakav je naš stav po pitanju KiM. To što će oni nešto tako značajno da rade, jedan, dva ili tri njih, to je bezveze, to ničemu ne služi, osim da oni ispune zadatak koji su dobili od NATO-a", rekao je Vučić.

"Napred, momci, vi radite svoj posao. Mi znamo da to nije naročito prijateljski gest prema Srbiji. Mi ćemo svoj posao da radimo, i to je to. Nema filizofije velike, a da nas terate da kažemo kako je to divno...i sad ćete vi sa tom dvojicom da sačuvate naše manastire...tu priču nekom drugom pričajte", rekao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: