Majka koja je bacila dete u reku: "Niko me nije hteo..."

E.K. priznala da je u reku Plav bacila svoju četvoromesečnu bebu. "To mi je sinulo odjednom. Kad sam videla da nizvodno pluta, okrenula sam se i vratila".

Izvor: B92

Sreda, 04.07.2018.

12:46

Majka koja je bacila dete u reku:
Ilustracija: Thinkstock

E.K. je, kako prenose podgoričke "Vijesti", tri dana pre ubistva napustila nevenčanog supruga s kojim je živela u kući u selu Hoti i s kojim već ima 18-mesečnog sina.

Tužilac je postupak E.K kvalifikovao kao krivično delo teško ubistvo- ubistvo deteta, za koje je zaprećena kazna od najmanje deset godina zatvora.

Izvor iz istrage ispričao je da je E.K., iznoseći svoju odbranu, objasnila da je u petak popodne bebu obukla, nahranila, zamotala u ćebe i otišla iz roditeljske kuće u Plavu. Tri dana ranije napustila je sa detetom kuću u selu Hoti kod Plava, gde je živjela sa decom, suprugom i njegovim roditeljima.

"To mi je sinulo odjednom, dok je sin spavao. Umotala sam sina u ćebe i otišla do reke. Tu sam ga bacila u talase i kad sam videla da nizvodno pluta, okrenula sam se i vratila", ispričala je E.K tužiocu, izražavajući kajanje i žaljenje što je to uradila, pišu "Vijesti".

Navodno je saopštila tužiocu da je prvo htela da ga ostavi na nekom putu kojim niko ne prolazi, kako bi tu umro. "Rekla je još da je nisu hteli ni muž, ni otac sa tim detetom", rekao je izvor blizak istrazi.

"Vjesti" navode da je tokom uviđaja pretražen teren oko Plavske reke u koju je E.K. bacila bebu, ali dete muškog pola još nije pronađeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: